top of page
ONA design

ONA design houdt zich bezig met het oplossen van vraagstukken op het gebied van architectuur en binnenhuisarchitectuur, voor zowel zakelijke- als particuliere opdrachtgevers. Zij is gespecialiseerd in het ontwerpen, renoveren en herinrichten van woon- en werkomgeving, waarbij de wensen en behoeften van de klant vertaald worden naar een passend en fun-ctioneel interieur.

 

De kracht van ONA design ligt in haar persoonlijke en weloverwogen benadering en haar onbeperkte creatieve vermogen om interieurs in uiteenlopende ruimten direct in 3D te visualiseren. Daarnaast staat zij bekend om haar interieur- en meubelontwerp op maat, op basis van de wensen en levensstijl van de klant. Vanuit haar brede kennis en kijk op binnenhuisarchitectuur biedt zij ook advies, onderzoek en projectmanagement aan. Ook kunt u bij haar terecht met stedenbouwkundige vraagstukken.  Hoge kwaliteit en maatwerk met de hoofdletter M vormen hierbij het uitgangspunt. Daarom werkt ONA design al jaren samen met andere vakbekwame specialisten, ambachtslieden en leveranciers met wie zij succesvolle projecten tot stand heeft gebracht.

 

Profiel

Alicja Wieczorek (1979) behaalde in 2003 haar mastergraad in architectuur en stedenbouwkunde aan de Universiteit van Poznan te Polen. Gedurende haar vijfjarige opleiding specialiseerde zij zich in het ontwerpen van gebouwen en openbare ruimten. Tevens bekwaamde zij zich in binnenhuisarchitectuur en industrieel ontwerpen. Deze opleiding is door het Nuffic officieel geaccrediteerd als gelijk aan de masteropleiding Architecture, Urbanism and Building Sciences van de Technische Universiteit Delft.  

Biografie
interior design, interior advice, apartment, office, house, architect, Amsterdam, ground plan, 3D visualistion, render, Rotterdam, The Hague, Voorburg
  • in

Na haar studie werkte zij jaren als projectarchitect bij gerenommeerde ingenieurs- en adviesbureaus, waaronder Royal Haskoning Consultants, Architects and Engineers, BRO en Tebodin Consultants en Engineers. Als projectarchitect was zij verantwoordelijk voor het ontwerp en de materialisering van uiteenlopende gebouwen en interieurs.  Vanuit haar grote interesse voor het ontwerpen van leefruimten en het oplossen van vraagstukken op het gebied van kleur- en materiaalgebruik in het interieur, spitste zij haar werkzaamheden toe tot het domein van de binnenhuisarchitectuur. Aansluitend richtte zij in 2011 ONA design op, het bureau voor binnenhuisarchitectuur voor zowel zakelijke- als particuliere opdrachtgevers.

bottom of page