top of page
Werkwijze

ONA design biedt een authentiek en tijdloos ontwerp voor u woon- en werkomgeving. Allereerst brengt zij aan de hand van kennismakingsgesprek uw wensen en levensstijl in kaart. Aansluitend wordt een eigen stijlprofiel gecreëerd, welke de basis vormt voor een persoonlijk interieurontwerp op maat. Naast het leveren van een passend interieurontwerp zorgt ONA design ook voor de coördinatie en uitvoering ervan. De verschillende diensten kunnen afzonderlijk van elkaar worden besteld, maar ook met elkaar gecombineerd worden: van een enkele indelingsplattegrond  tot de uitvoering van een compleet renovatieproject voor uw woning.

Kennismaking
Ontwerp
Presentatie

Om uw ideeën concreet te kunnen vertalen naar een persoonlijk interieurontwerp, biedt ONA design u een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Gedurende dit gesprek worden uw wensen en levensstijl geïnventariseerd en wordt bekeken op welke wijze zij u van dienst kan zijn. 

 

 

 

Op basis van nader onderzoek naar u leefpatroon, vertaalt ONA design uw wensen naar een uniek interieurontwerp. De kracht van ONA Design ligt in haar vermogen om uiteenlopende ruimten direct in 3D te visualiseren en een duidelijk ontwerp op maat te leveren tegen een scherpe prijs. Zij creëert een speciaal stijlprofiel, waarin nieuwe verrassende mogelijkheden van de ruimten worden getoond. Tevens wordt in overleg een stappenplan opgesteld voor uw interieurproject, zodat u op de hoogte bent van alle werkzaamheden. 

 

 

 

Haar advies, interieurontwerp en stijlprofiel tezamen resulteert in uw persoonlijke ontwerpmap. Deze kan in overleg met meer elementen worden uitgebreid, zoals: 

1. Bestaande situatie

2. Indeling tekening

 

3. Indeling tekening 3D

 

4. Inrichting tekening 

 

5. Inrichting tekening 3D

 

6. 3D visuals

 

6. 3D visuals

 

7. Maatmeubilair 3D

 

8. Moodboard 

 

9. 3D interieur render

 

10. 3D exterieur render

 

Gedurende de presentatie bij u op locatie ontvangt u de ontwerpmap. Na het zorgvuldig bekijken van de map beslist u zelf of u overgaat tot uitvoering. 

Voorbereiding

Voorafgaande aan de uitvoering van het interieurontwerp worden er door ons specifieke voorbereidingen getroffen. Hierbij kunt u denken aan het opstellen van een tijdsplanning, het uitvoeren van maatvoeringstekeningen, het aanvragen van eventuele vergunningen en het contacteren van externe specialisten en leveranciers.  Tevens kan ONA design u in deze fase verder adviseren op het gebied van interieur styling en begeleiden bij het aankopen van meubilair en andere accessoires. Hiermee is de volgende stap gezet naar  het verfijnen en vervolmaken van uw toekomstige interieur.

Gedurende deze laatste fase regisseert en coördineert ONA design de uitvoering van uw ontwerp.Hierbij werkt zij al jaren nauw samen met vakkundige onderaannemers en speciallisten, om zo hoge kwaliteit, efficiëntie en maatwerk te waarborgen. ONA Design houden toezicht op de naleving van het ontwerp en houdt u op de hoogte van alle vorderingen. Met als resultaat: een interieur dat leefruimte en gebruiker verbindt, inspireert en energie geeft. Een interieur dat uw identiteit weerspiegeld, dat u omarmt.

 

 

 

Uitvoering
interior design, interior advice, apartment, office, house, architect, Amsterdam, ground plan, 3D visualistion, render, Rotterdam, The Hague, Voorburg
bottom of page